Dikur&Sot/ Ja ndryshimi i Anxhela Peristerit dhe Mozzik nga fëmijëria deri më tani (VIDEO) – AlpeGossip
Dikur&Sot/ Ja ndryshimi i Anxhela Peristerit dhe Mozzik nga fëmijëria deri më tani (VIDEO)

Dikur&Sot/ Ja ndryshimi i Anxhela Peristerit dhe Mozzik nga fëmijëria deri më tani (VIDEO)

Në insertin “Dikur&Sot” tek emisioni “Fun Day” me moderatore Fatma Methasani në INTv u fol për dy personazhe mjaft të njohur për publikun por njëkohësisht shumë të suksesshëm, Anxhela Periterin dhe Mozzik. Shpesh herë shohim se shumë yje të showbiz-it kanë mjaft ndryshime të thekësuara në tiparet e tyre në fotot e tyre kur ishin femijë dhe sesi janë sot. Por disa të tjerë kanë po atë portret dhe normal me ndryshime të vogla por jo ‘hijen’ e tyre. Këtë herë në videon më poshtë jemi kthyer në kohën kur Anxhela dhe Zzik ishin fëmijë. Ndryshim i madh?