DITËLINDJET E 10 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA DAISY JAZZ ISOBEL RIDLEY E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 10 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA DAISY JAZZ ISOBEL RIDLEY E DERI TE…

DITËLINDJET E 10 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA DAISY JAZZ ISOBEL RIDLEY E DERI TE…

Data shënon 10 prill dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Më poshtë lista e plotë:

 

Daisy Jazz Isobel Ridley 26 vjeç (Aktore)

Charles Matthew Hunnam 36 vjeç (Aktor)

Haley Joel Osment 30  vjeç (Aktor)

Amanda Leigh Moore 34 vjeç (Aktore)

Alexander Richard Pettyfer 24 vjeç (Aktor)

Chyler Leigh 32 vjeç (Aktore)

David Harbour 43  vjeç (Aktor)

Jamie Chung 31 vjeç (Aktore)

Steven Seagal 66  vjeç (Aktor)

Amanda Michalka 27 vjeç (Aktore)