DITËLINDJET E 12 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA ANDY GARCIA E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 12 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA ANDY GARCIA E DERI TE…

DITËLINDJET E 12 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA ANDY GARCIA E DERI TE…

Data shënon 12 prill dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Andy Garcia 64 vjeç (Aktor)

 

Saoirse Una Ronan 24 vjeç (Aktore)

Claire Catherine Danes 39  vjeç (Aktore)

Jennifer Marie Morrison 39  vjeç (Aktore)

Marley Eve Shelton 44  vjeç (Aktore)

Brooklyn Danielle Decker 31 vjeç (Aktore)

Paul Rust 37 vjeç (Aktor)

Riley Smith 40 vjeç (Aktor)

Shannen Doherty 47  vjeç (Aktore)