DITËLINDJET E 15 GUSHTIT/ KUSH FESTON SOT? Nga aktorja… (FOTO) – AlpeGossip
DITËLINDJET E 15 GUSHTIT/ KUSH FESTON SOT? Nga aktorja… (FOTO)

DITËLINDJET E 15 GUSHTIT/ KUSH FESTON SOT? Nga aktorja… (FOTO)

Data shënon 15 gusht dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre. Por më parë le të njihemi me karakteristikat e tyre

Ndikuar nga Dielli dhe Venusi, individët me ditëlindjen e tyre më 15 gusht kanë tipare dhe tipare atipike. Nga natyra, ata janë të bekuar me një zemër të ngrohtë dhe një dëshirë të gëzueshme miqësore. Vendorët e 15 gushtit janë njerëz të sjellshëm, bujarë dhe të përgjegjshëm me një ndjenjë optimiste të qasjes ndaj gjithçkaje në jetë. Një tipar interesant në këta njerëz është se ata janë të vëmendshëm nga natyra. Më shumë se sa studimi, është nëpërmjet vëzhgimit që këta njerëz të mësojnë gjërat themelore të jetës. Të kualifikuar në punë, Leo me këtë ditëlindje janë fleksibël, por me një forcë delikate. Ata mund të bëhen absolutisht kokëfortë kur keqësohen. Meqenëse këta njerëz janë të prirur për të marrë vendime të shpejta, është e këshillueshme që ata të jenë të qetë dhe të përbërë dhe të mendojnë mirë para se të bëjnë një zgjedhje.

Jennifer Lawrence (Aktore)

Ben Affleck (Aktor)

Joe Jonas (Këngëtar)

Alex Oxlade-Chamberlain (Futbollist)

Natasha Henstridge (Modele)

Zaira Nara (Modele)

Emily Kinney (Aktore,Këngëtare)

Cris Judd (Aktor)

Carlos Pena Jr (Këngëtar)

Belinda Peregrín (Modele,aktore)