DITËLINDJET E 18 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA BRITT ROBERTSON DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 18 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA BRITT ROBERTSON DERI TE…

DITËLINDJET E 18 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA BRITT ROBERTSON DERI TE…

Data shënon 18 prill dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre

Britt Robertson  28 vjeç (Aktore)

David Tennant 47  vjeç (Aktor)

Alia Shawkat 29 vjeç (Aktore)

Rick Morains 65 vjeç (Aktor)

Maria Bello 51 vjeç (Aktore)

Chloe Bennet 36 vjeç (Aktore)

Rosie Alice Huntington-Whiteley 32 vjeç (Aktore)

Eric Anthony Roberts  64  vjeç (Aktor)

Eli Raphael Roth 46 vjeç (Aktor)