DITËLINDJET E 26 MARSIT/ Kush feston sot nga Keira Christina Knightley deri te… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 26 MARSIT/ Kush feston sot nga Keira Christina Knightley deri te…

DITËLINDJET E 26 MARSIT/ Kush feston sot nga Keira Christina Knightley deri te…

Data shënon 26 mars dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Më poshtë lista e plotë:

Keira Christina Knightley 33 vjeç (Aktore)

Leslie Jean Mann 46 vjeç (Aktore)

Martin McDonagh 48 vjeç (Shkrimtar)

Jennifer Grey 58 vjeç  (Aktore)

Jonathan Groff 33 vjeç (Aktor)

Amy Smart 42 vjeç (Aktore)

Carly Chaikin 38  vjeç (Aktore)

Johnny Crawford 72 vjeç (Aktor)

James Edmund Caan 78 vjeç (Aktor)

Francis Lawrence 47 vjeç (Shkrimtar)