Të gjitha e duan një partner si ky: Shihni ç'bën Graniti për Leonitën në 3-vjetorin e lidhjes së tyre - AlpeGossip
Të gjitha e duan një partner si ky: Shihni ç’bën Graniti për Leonitën në 3-vjetorin e lidhjes së tyre

Të gjitha e duan një partner si ky: Shihni ç’bën Graniti për Leonitën në 3-vjetorin e lidhjes së tyre

Granit Xhaka është një nga futbollistët më të komentuar mbi jetën private, që pasi u zbulua lidhja me Leonitën, me të cilën sot është i martuar. Që është një bashkëshort i përkushtuar, Graniti e ka treguar, kur shpeshherë e surprizon partneren.

Sot Graniti dhe Leonita bëjnë plot 3 vite bashkë dhe në këtë ditë të shënuar futbollisti ka zgjedhur të postojë një foto nga celebrimi dhe shkruan: “Sot nuk kemi vetëm 3 vite të mrekullueshme bashkë… Sot ajo u bë Znj.Xhaka”.

Ndërsa Leonita nga ana tjetër ka postuar një foto të tyre në Londër dhe shkruan: “Sot 3 vite me ty, në të ardhmen një jetë të tërë. Faleminderit për këto 3 vite të mrekullueshme. Faleminderit që je mashkulli më i mirë për mua, dashuria ime, shoku im më i mirë. Të dua përgjithmonë”.