DITËLINDJET E 30 KORRIKUT/ KUSH FESTON SOT? Nga Arnold Schwarzenegger deri tek modelja…(FOTO) – AlpeGossip
DITËLINDJET E 30 KORRIKUT/ KUSH FESTON SOT? Nga Arnold Schwarzenegger deri tek modelja…(FOTO)

DITËLINDJET E 30 KORRIKUT/ KUSH FESTON SOT? Nga Arnold Schwarzenegger deri tek modelja…(FOTO)

Burrat dhe gratë e luanit, të lindur më 30 korrik, kanë tipare të tipareve të personalitetit dhe veçorive karakteristike që janë të ngjashme me ato. Kjo është për shkak se e njëjta ndikohet jo vetëm nga Dielli, i cili është organi qeverisës për grupin zodiakal, por Jupiter, guvernator i datës aktuale në të cilën këta individë janë të lindur. Pra, disponimi i mundshëm i individëve të 30 korrikut mendohet të jetë i ndikuar nga prania e kombinuar e këtyre dy trupave qiellorë. 30 korrik individët janë njerëz besnikë dhe të mëshirshëm me perceptivitet dhe zgjuarsi. Ata janë të bekuar me aftësi vendimmarrëse dhe një mendje intuitive dhe instinktive. Fortesat shtesë përfshijnë ndjenjën e tyre të humorit, aftësinë për të shprehur hapur dhe poshtë në tokë qëndrimin. E vetmja gjë që individët e 30 korrikut duhet të kujdesen janë tendenca për të shfaqur gjendjen fobike ose të shtypur kur lëndohen ose ofendohen.

Arnold Schwarzenegger (Aktor)

Joey King  (Aktore)

Terry Crews (Futbollist)

Hilary Swank (Aktore)

Lisa Kudrow (Aktore)

Jurgen Klinsmann (Futbollist)

Christine Taylor (Aktore)

Yvonne Jacqueline Strahovski (Aktore)

Jaime Pressly (Modele)

William Atherton (Aktor)