DITËLINDJET E 30 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA KEIR DULLEA, E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 30 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA KEIR DULLEA, E DERI TE…

DITËLINDJET E 30 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA KEIR DULLEA, E DERI TE…

Data shënon 30 maj dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Keir Dullea 82 vjeç (Aktor)

Clint Walker (1927-2018) (Aktor)

Jared Gilmore 18  vjeç (Aktor)

Idina Menzel 47 vjeç (Aktore)

Jennifer Ellison 35  vjeç (Aktore)

Mark Sheppard 53 vjeç (Aktor)

Rachael Stirling 51 vjeç (Aktore)

Antoine Fuqua 53 vjeç (Aktor)

Ruta Lee 82 vjeç (Aktore)

Stephen Tobolowsky 67  vjeç (Aktor)