DITËLINDJET E 6 GUSHTIT/ Kush feston sot? Nga futbollisti… (FOTO) – AlpeGossip
DITËLINDJET E 6 GUSHTIT/ Kush feston sot? Nga futbollisti… (FOTO)

DITËLINDJET E 6 GUSHTIT/ Kush feston sot? Nga futbollisti… (FOTO)

Data shënon 6 gusht dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre. Por më parë le të njihemi me karakteristikat e tyre

Astrologjikisht, tiparet e personalitetit të Luanit të lindur më 6 gusht përcaktohen nga ndikimi i Venusit dhe Diellit. Është për shkak të këtij kombinimi unik që të lindurit e 6 gushtit kanë një ndryshim në karakteristikat karakteristike nga homologët e tyre dhe kolegët e individëve Luan. Tipari më dallues i individëve të 6 gushtit është përshtatshmëria e tyre për t’u përshtatur kudo dhe për t’u bashkuar me këdo. Shprehja e tyre dhe dashamirësia i bën ata të vërtetë të dobishme për të tjerët. Njerëzit e 6 gushtit kanë atë brez të ri në to dhe një dëshirë për njohuri. Kështu, ata planifikojnë përpara të tjerëve dhe dalin në një turmë njerëzish. Nga ana negative, këta njerëz janë të prirur për të shfaqur sjellje anti-sociale dhe pamatur në situata emocionale shqetësuese.

Vera Farmiga (Aktore)

Geri Halliwell ( Këngëtare)

Robert Mitchum ( Aktor)

Soleil Moon Frye (Aktore)

Romola Garai (Aktore)

Bafétimbi Gomis (Futbollist)

Roman Weidenfeller ( Futbollist)

Marc Lavoine (Këngëtar)

Marc Lavoine (Basketbollist)

Virginia Trioli (Avokate)