DO BASHKËPUNONTE ME ELVANA GJATËN APO “WEST SIDE FAMILY”/ Aurela Gaçe sapo “na suprizoi” me përgjigjet (FOTO) – AlpeGossip
DO BASHKËPUNONTE ME ELVANA GJATËN APO “WEST SIDE FAMILY”/ Aurela Gaçe sapo “na suprizoi” me përgjigjet (FOTO)

DO BASHKËPUNONTE ME ELVANA GJATËN APO “WEST SIDE FAMILY”/ Aurela Gaçe sapo “na suprizoi” me përgjigjet (FOTO)

Aurela Gaçe është  bërë pjes e lojës më të re të Instagramit “pyetje edhe përgjigje“.

Ndjekësit i kanë drejtuar  shumë pyetje lidhur me muzikën edhe jetën personale. ” Do bashkëpunoje me Elvana Gjatën dhe do kemi ndonjë këngë të re me Landin edhe Mirin” ishin dy prej pyetjeve të drejtuara.

Aurela Gaçe  ashtu si ka edhe natyrën pa komplekse është përgjigjur “troç”