DO I ADHURONI/ Ky model thonjsh do të bëjë namin këtë verë – AlpeGossip
DO I ADHURONI/ Ky model thonjsh do të bëjë namin këtë verë

DO I ADHURONI/ Ky model thonjsh do të bëjë namin këtë verë

Nëse deri tani ke admiruar thonjtë e Cardi B dhe Kardashians se ishin të gjatë, me detaje dhe personifikon trendin e momentit, ka ardhur koha për kthimin në natyralitet.

Gocat e famshme i kanë shkurtuar thonjtë dhe po ndryshojnë ngjyrat e thjeshta.

Ky model thonjsh do të bjerë namin këtë verë

pse psen, thonjtë e gjatë, nuk kanë aftësi të bukura të dëmtojnë kutikulat dhe bazën e tipave nga punimi më i fortë, edhe një manikyr i duken me ngjyra neutrale është tepër i mirëpritur kur do të jetë i mirëpritur kur do të jetë i mirëpritur.

Por çfarë ngjyrash rrinë mirë në thonj të shkurtër?

Është çështje gjithmonë shijesh, por mund të eksperimentosh sa të duket më bukur për të. Duke marrë parasysh se jemi afër verës dhe koha po ngrohet, mbase momenti që të përdorësh ngjyrat e çelura si portokallia, nuancat e rozës, apo çdo ngjyrë është në familjen pastel.

5 ide i gjen të listuara më tej:

Ky model thonjsh do të bjerë namin këtë verë

Ky model thonjsh do të bjerë namin këtë verë

Ky model thonjsh do të bjerë namin këtë verë

Ky model thonjsh do të bjerë namin këtë verë

Ky model thonjsh do të bjerë namin këtë verë