DO I ADHURONI SAPO T’I SHIHNI/ 7 veshje vere që duken YLL edhe në Instagram – AlpeGossip
DO I ADHURONI SAPO T’I SHIHNI/ 7 veshje vere që duken YLL edhe në Instagram

DO I ADHURONI SAPO T’I SHIHNI/ 7 veshje vere që duken YLL edhe në Instagram

Tani le ta pranojmë! Mendimi i parë direkt pasi blejmë diçka të re është poza e fotos që do të bëjmë për Instagram. Kombinimet janë një element shumë i rëndësishëm në botën virtuale, prandaj frymëzohuni dhe frymëzoni!

Ka disa lloje kombinimesh vere që ndonëse duken mirë edhe live, në Instagram duken një mrekulli. Nëse s’keni ide, e zgjidhni më poshtë!

1. Bikini me printe florale + kapele kovë+ pantallona të shkurtra+ disa varëse

7 veshje vere që duken YLL edhe në Instagram!

2. Kapele+ t-shirt me kuadrata+ pantallona me print + shapka me takë+ një çantë kashte

7 veshje vere që duken YLL edhe në Instagram!

3. Kanotjere e bardhë + pantallona klasike+ rrip

7 veshje vere që duken YLL edhe në Instagram!

4. Set + crop top

7 veshje vere që duken YLL edhe në Instagram!

5. Fustan i shkurtër me printe florale + sandale/çante kashte

7 veshje vere që duken YLL edhe në Instagram!

6. Një set i tillë (fund dhe bluzë)+ çantë ngjyrë të hapur

7 veshje vere që duken YLL edhe në Instagram!

7. Fustan i bardhë i lirshëm + atlete

7 veshje vere që duken YLL edhe në Instagram!

Burimi: Who What Wear