MË PAK BESNIK/ Cilat nga shenjat e horoskopit tradhtojnë më shumë? – AlpeGossip
MË PAK BESNIK/ Cilat nga shenjat e horoskopit tradhtojnë më shumë?

MË PAK BESNIK/ Cilat nga shenjat e horoskopit tradhtojnë më shumë?

Nëse partneri juaj është njëra nga shenjat e mëposhtme, duhet të tregoheni veçanërisht të vëmendshëm!

Portali Ashley Madison, një sajt që i dedikohet tërësisht mungesës së besnikërisë në çift, ka organizuar së fundmi një anketë. Synimi i këtij studimi ishte gjetja e një lidhje të mundshëm mes tradhtisë dhe shenjës së horoskopit. Përfundimet janë vërtet surprizuese.

Numri më i madh i meshkujve, që tradhtojnë janë: Peshqit.

Fill pas tyre renditen Gaforret dhe Ujorët. Cilësitë si, ambicia, të qenit tolerant ndaj riskut dhe nevoja për konfirmim të vazhdueshëm janë arsyet se përse këto shenja tradhtojnë më shpesh.

Numri më i madh i femrave, që tradhtojnë

Ndryshe paraqitet situata tek seksi i kundërt. Dashi, Binjakët dhe Virgjëresha janë femrat më pak besnike ndaj partnerit të tyre.

Interesant është përfundimi se si tek meshkujt ashtu edhe tek femrat, Akrepi mbetet shenja më besnike.