“ORA E EDUKIMIT”/ Kur Jonida nuk është në shtëpi, Besniku e di mirë si ta kalojë kohën me Emin – AlpeGossip
“ORA E EDUKIMIT”/ Kur Jonida nuk është në shtëpi, Besniku e di mirë si ta kalojë kohën me Emin

“ORA E EDUKIMIT”/ Kur Jonida nuk është në shtëpi, Besniku e di mirë si ta kalojë kohën me Emin

Kur Jonida nuk është në shtëpi, Besniku kujdeset ta argëtojë sa më shumë Emin e bashkë nuk kalon moment pa u argëtuar dhe qeshur. Së fundmi regjisori ka ndarë një video, ku mëson Emin se si të nxjerrë gjuhën jashtë. “Ora e edukimit kur nuk është nëna në shtëpi”, ka shkruar Besniku duke bërë që ky moment të pasohet nga shumë komente.

E padyshim vëmendjen e ka marrë ëmbëlsia e të qeshurës së Emit që me babin bëjnë një dyshe goxha të fortë.

VIDEO