DO I PREFERONI/ 5 trendet e syzeve të diellit që duhet t’i shihni se s’bën për 2021-shin – AlpeGossip
DO I PREFERONI/ 5 trendet e syzeve të diellit që duhet t’i shihni se s’bën për 2021-shin

DO I PREFERONI/ 5 trendet e syzeve të diellit që duhet t’i shihni se s’bën për 2021-shin

Shumë njerëz mendojnë se janë këpucët ose çantat ato që e “bëjnë” një veshje, por po aq të rëndësishme janë edhe një palë syze dielli.

Syzet e diellit mund të tregojnë vetëbesim dhe mund t’ju japin një sens intrigues misteri. Modelet e duhura i japin një pamje krejt tjetër çdo veshjeje, duke i bërë ato të duken më të plota dhe më të shtrenjta.

Për të gjitha këto arsye, tendenca e sapo ardhura të syzeve të diellit për vitin 2021 janë kaq interesante.

Me stil, të guximshme dhe shumë cool, njihuni me to më poshtë:

#1 – Pa dizajn, të zeza, drejtkëndësh

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

Për minimialistët trendet e syzeve drejtkëndësh (zakonisht me cepa ovalë) dhe të zeza janë përsëri vërdallë. Ato duken të shtrenjta, edhe nëse s’ju kanë kushtuar shumë, prandaj janë një zgjedhje e mirë nëse doni të shpenzoni më pak para, por të duket sikur keni shpenzuar më shumë.

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

#2 – Vitet ’70 dhe katrore

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

Prej viteve ’70 është frymëzuar thuajse çdo firmë syzesh këtë sezon. Skeletet katrore janë një prej mënyra për ta bërë këtë kthim në kohë.

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

#3 – Syzet që “bërtasin”: Jam firmë!

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

Ju blini forma dhe doni që të gjithë ta marrin vesh. Fundja, pse jo? Syzet me logo të qarta janë të duhurat për ju.

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

#4 – Ngjyra e gjelbër

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

Në veshje, arredime shtëpie, dhe tani edhe tek syzet, ngjyra e gjelbër është relaksuese dhe kjo po e kthen në trend. Për më tepër, syzet me nuanca të jeshiles, kombinohen kaq bukur me shumë ngjyra të tjera në veshje.

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

#5 – Yjet pop të viteve ‘90

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

Mendoni Jennifer Lopez, Aaliah ose Britney Spears dhe jeni në rrugën e duhur. Po flasim për syze dielli të vogla, shpesh pa skelet.

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

5 trendet e syzeve të diellit që duhet t'i shihni se

Burimi: Who What Wear