POZAT IDEALE DHE ENEGJIA/ Ja arsyeja pse meshkujt e duan seksin në mëngjes – AlpeGossip
POZAT IDEALE DHE ENEGJIA/ Ja arsyeja pse  meshkujt e duan seksin në mëngjes

POZAT IDEALE DHE ENEGJIA/ Ja arsyeja pse meshkujt e duan seksin në mëngjes

Shumica e femrave pyesin se ç’është ajo e veçanta në seksin e mëngjesit dhe përse meshkujt kanë dëshirën shumë më të madhe sapo t’u dalë gjumi. Ekzistojnë disa përgjigje, ndërkaq ju duhet që këto informacione që po jua japim t’i shfrytëzoni për kënaqësinë tuaj.

Testosteroni është edhe fillimi edhe fundi

Në mëngjes niveli i testosteronit arrin kulmin. Veç kësaj, shumica e meshkujve zgjohen me “veglën” e tyre të madhe mes këmbëve, sepse qarkullimi i gjakut në penis u është shtuar gjatë natës. Madje, mu për këtë arsye mashkulli mendon se më mirë është ta shfrytëzojë ereksionin se sa ta lërë të kalojë. Logjike apo jo?

Gjimnastika e mëngjesit

Në orët e mëngjesit mashkulli është më fertilë. Juve gjithsesi do t’ju bëjnë mirë disa “gjimnastika” në mëngjesin e hershëm. Shfrytëzojeni këtë.

Meqë ai ka shumë energji për seks, nuk do të thotë që edhe ju të keni energji të njëjtë. Aplikoni pozat e zakonshme, mirëpo vetëm ato të cilat prekin pikën e vërtetë.

Poza seksuale në formë luge në të cilat shumica e çifteve flenë, kur mashkulli nga prapa e përqafon partneren është ideale për seks mëngjesi. Derisa të jeni në atë pozë, mjafton vetëm t’i shtrijë duart për t’ju përkëdhelur gjoksin dhe për t’ju stimuluar klitorisin. Gjithashtu mund të shtrihet edhe anash, i kthyer nga ju.