DO NDIHENI ME FAT QË JETONI NË KËTË SHEKULL/ Shihni si dukeshin produktet e bukurisë 100 vite më parë – AlpeGossip
DO NDIHENI ME FAT QË JETONI NË KËTË SHEKULL/ Shihni si dukeshin produktet e bukurisë 100 vite më parë

DO NDIHENI ME FAT QË JETONI NË KËTË SHEKULL/ Shihni si dukeshin produktet e bukurisë 100 vite më parë

Ne asnjëherë nuk do të ndalojmë se përpjekuri për t’u dukur më të rinj.

Rutina mesatare e bukurisë nga e hëna në të premten ju merr përgjithësisht vajzave 76 minuta, ndërsa të premten ajo zbret në 19 minuta. Mirëpo, në ditët e sotme, fatmirësisht teknologjia moderne na ndihmon të kursejmë kohë dhe lodhje. Më poshtë do të keni mundësinë të shikoni sesi kanë ndryshuar rutinat e bukurisë gjatë viteve. Do të ndiheni me fat që jetoni në shekullin e 21-të.

Tharësja e flokëve

Maskat e bukurisë në vitet ’30 dhe tani

 

Flokët me model dikut dhe sot

Rimeli në vitet ’40 dhe sot

 

Pajisja kundër celulitit në vitin 1928 dhe sot

Solari në vitet ’30 dhe sot

Shtrirja e flokëve dikur dhe sot

Pastrimi i lëkurës dikur dhe tani

Buzëkuqi në vitet ’30 dhe sot

Operacionet plastike në vitet ’30 dhe sot