DO TË DISH SE SA I PASUR DO JESH? Ta tregojnë këto nishane – AlpeGossip
DO TË DISH SE SA I PASUR DO JESH? Ta tregojnë këto nishane

DO TË DISH SE SA I PASUR DO JESH? Ta tregojnë këto nishane

Njerëzit historikisht kanë qenë kureshtarë të mësojnë ç’thonë nishanet për ta. Nëse në një artikull të mëparshëm, kemi tregur si lexohen nishanet e fytyrës, kësaj here do flasim për lidhjen e tyre me pasurinë. Sipas dorëshkrimeve të lashta indiane, nishanet në 11 zona specifike të trupit paralajmërojnë pasuri.

#1. Nishani mbi buzë tregon se do t’i gëzohesh pasurisë që në rini.

Sa i pasur do jesh, ta thonë nishanet në këto zona!

#2. Nishan në hundë

Sa i pasur do jesh, ta thonë nishanet në këto zona!

Nishani në hundë, qoftë në pjesën ballore apo në anësore parashikon pasuri, vetëm se personi duhet të ketë durim dhe të presë momentin e duhur, për hapin e madh. Suksesi, fama, pasuria dhe udhëtimet do të vijnë diku rreth moshës 30- vjeçare.

#3. Nishanet në bel, po ashtu!

Sa i pasur do jesh, ta thonë nishanet në këto zona!

#4. Kur nishani është veçanërisht në shputën e këmbës do të mund të udhëtosh pafund, përgjatë gjithë jetës.

Sa i pasur do jesh, ta thonë nishanet në këto zona!

#5. Suksesi dhe pasuria do të të shoqërojnë gjatë gjithë jetës, nësë ke nishan në pëllëmbë të dorës

Sa i pasur do jesh, ta thonë nishanet në këto zona!

#6.Nishani në anën e djathtë të kraharorit paralajmëron jetë të qetë dhe shijim pasurie

Sa i pasur do jesh, ta thonë nishanet në këto zona!

#7.Nishanin në gishtin e vogël tregon të njëjtën gjë.

Sa i pasur do jesh, ta thonë nishanet në këto zona!

#8. Ai në anë të veshit gjithashtu!

Sa i pasur do jesh, ta thonë nishanet në këto zona!

#9. Ballë

Pritet të sistemoheni si mos më mirë edhe në rast se keni një nishan në qendër të ballit, në atë që njihet si zona e syrit të tretë.

Sa i pasur do jesh, ta thonë nishanet në këto zona!

#10.Nëse ke nishan në faqen e djathtë do të pasurohesh fill pas martesës

Sa i pasur do jesh, ta thonë nishanet në këto zona!

#11. Pranë kërthizës

Shumë para do të kesh edhe kur nishani gjendet pranë kërthizës, para që do t’i shpenzosh më së shumti për mirëqënien tëndë, kryesisht ushqim e veshmbathje.