DO T’I ADHURONI/ Katër trendet e flokëve retro që do të mbizotërojnë këtë pranverë (FOTO) – AlpeGossip
DO T’I ADHURONI/ Katër trendet e flokëve retro që do të mbizotërojnë këtë pranverë (FOTO)

DO T’I ADHURONI/ Katër trendet e flokëve retro që do të mbizotërojnë këtë pranverë (FOTO)

Pranvera është duke ardhur dhe gjithandej po shohim trendet që do të mbizotërojnë këtë stinë. Një prej trendeve për të cilin interesohemi më shumë është ai i flokëve. Padyshim që nëse duam të bëjmë një ndryshim në ‘look’ që të bierë në sy duhet t`ia fillojmë nga flokët. Kur bëhet fjalë për flokët të gjithë jemi sy e veshë, por cilat janë trendet që do të mbizotërojnë këtë pranverë? Nëse jeni adhuruese e stilit retro, kemi një lajm të mirë për ju, ky stil do të mbizotërojë në stinën e pranverës. Hidhuni një sy trendeve të mëposhtme dhe me siguri do ta gjeni veten në një prej tyre.