DO T’JU GOZHDOJË PARA EKRANIT/ Nis talent show i ri shqiptar me gjyshe (VIDEO) – AlpeGossip
DO T’JU GOZHDOJË PARA EKRANIT/ Nis talent show i ri shqiptar me gjyshe (VIDEO)

DO T’JU GOZHDOJË PARA EKRANIT/ Nis talent show i ri shqiptar me gjyshe (VIDEO)

Gjyshet milionere” do të jetë programi që do të nisë shumë shpejt në ekranin shqiptar dhe me siguri do t’ju mbajë të gozhduar përpara ekranit.

Gjyshe nga të gjitha vendet e Shqipërisë e Kosovës do të sfidojnë njëra-tjetrën me gatimet e tyre dhe pas çdo recete fituese do të jepet një çmim.

“Gjyshet milionere” do të sjellin në Radio Televizionin Shqiptar përvojën e tyre personale si dhe traditën e shijen e vendit që do të prezantojnë.