DO ZGJIDHTE ERËN APO ROBERTIN? Era Istrefi në dilemë, surprizon me përgjigjen – AlpeGossip
DO ZGJIDHTE ERËN APO ROBERTIN? Era Istrefi në dilemë, surprizon me përgjigjen

DO ZGJIDHTE ERËN APO ROBERTIN? Era Istrefi në dilemë, surprizon me përgjigjen

Nora Istrefi ishte protagonistja e radhës në rubrikën “Kë zgjedh” të emisionit “Mirage”.

Këngëtarja kishte për detyrë të zgjedhte mes emrave të njohur të estradës, shumë prej tyre kolegë e miq të mirë me të.

Mirëpo njëra prej tyre ishte dhe më e vështira për këngëtaren pasi u vunë përballë dy personave të saj të zemrës. Nga njëri krah ishte Era Istrefi dhe në krahun tjetër bashkëshorti i saj Robert Berisha.

Shumë e dyzuar, Nora ka zgjedhur Erën për arsyen e thjeshtë sepse e ka motër.

Në këtë mënyrë vihet re se këngëtarja nuk vë asgjë tjetër përpara familjes së saj.