Dojna Mema kthehet pas në kohë! Me FOTON nga “arkivat” kuptuam se moderatorja është kopja e… – AlpeGossip
Dojna Mema kthehet pas në kohë! Me FOTON nga “arkivat” kuptuam se moderatorja është kopja e…

Dojna Mema kthehet pas në kohë! Me FOTON nga “arkivat” kuptuam se moderatorja është kopja e…

Ndjekësit janë të gjithë në një mendje se në fakt nuk do shumë mundim për ta kuptuar. Dojna Mema qenka një kopje e nënës së saj. Ngjashmëria duket fare mirë në fotot e vjetra, kur e ëma ishte pak më e madhe se Dojna sot dhe Dojna ishte një vogëlushe në krahët e prindërve.

E meqë në foto është edhe i ati, është e sigurt që i ka këputur kokën mamit.