Doni ta “ÇMENDENI”një femër gjatë seksit? Ja ku duhet ta prekësh – AlpeGossip
Doni ta “ÇMENDENI”një femër gjatë seksit? Ja ku duhet ta prekësh

Doni ta “ÇMENDENI”një femër gjatë seksit? Ja ku duhet ta prekësh

Prekini ngadalë flokët, hundën, veshët, buzët – çdo gjë. Ju pretendoni të jeni shansi i fundit për të shijuar trupin e saj. Shkoni më poshtë te trupi i saj dhe prekjani këmbët, pastaj kthehuni përsëri nga fillimi.
Prekja e grave është çelësi kryesor i dëshirës, tregoi studimi.

Domethënë, ndryshe nga shqisat e tjera, të cilat jo domosdoshmërish duhet të përfshihen ndërsa jeni duke përjetuar nga partneri juaj, prekja është reciproke: “Ju mund të ndjeni se si unë ju prek ju, ndërkohë që ndjej të prekurat e femrës.”

Përfitoni nga teknika e terapisë seksuale. Lëreni partneren të shtrihet në shpinë.

Prekini ngadalë flokët, hundën, veshët, buzët – çdo gjë. Ju pretendoni të jeni shansi i fundit për të shijuar trupin e saj.

Shkoni më poshtë te trupi i saj dhe prekjani këmbët, pastaj kthehuni përsëri nga fillimi.

“Qëllimi është hartimi i territorit të ri erotik, në gjenitalet, gjoksin dhe kofshët e brendshme, ka më shumë receptorë nervorë, kështu që këto janë pjesët më të ndjeshme të trupit”, thotë një psikolog social.

“Pothuajse çdo pjesë e trupit mund të bëhet erotike në qoftë se ju e dini se si ta lidhni atë me kënaqësi seksuale”