Doni të keni sukses në takimin e parë? Shikoni porno! – AlpeGossip
Doni të keni sukses në takimin e parë? Shikoni porno!

Doni të keni sukses në takimin e parë? Shikoni porno!

Nëse takimet tuaja deri më tani kanë përfunduar duke ngrënë patatina ose akullore vetëm në shtrat, atëherë ne kemi një këshillë për ju: shikoni porno!
Dhe nuk po bëjmë fare shaka!

Një studim i kryer nga profesoresha Gurit Birnbaum ka treguar se takimet funksionojnë më mirë nëse ju keni parë marrëdhënie seksuale para se të takoni personin tjetër.
Duke qenë se vetbesimi dhe sinqeriteti ju bëjnë tërheqës në sytë e të tjerëve, e kjo nuk ka nevojë për diskutim, pamjet që truri memorizon mundëson rritjen e stimujve seksuale e kështu jeni më të hapur dhe më të lirshëm.

Kjo njihet në shkencë si “sexual priming/ stimulim seksual”.
Testi është kryer mbi 246 studentë heteroseksualë, meshkuj dhe femra. Atyre iu treguan fotografi të seksit të kundërt nudo dhe një foto peshku.
Studentët që panë fotot nudo ishin më të gatshëm të shkonin në takim dhe të jepnin më të mirën e tyre sesa ata që panë peshkun.

Pra, djema dhe vajza…vizitoni një faqe pornografike para se të dilni me dikë (të paktën herën e parë) dhe shanset që të dilni sërish janë shumëfish më të mëdha!