DONI T’JU NDJEKË FATI I MIRË GJITHMONË? Zbuloni këto 7 këshilla indiane – AlpeGossip
DONI T’JU NDJEKË FATI I MIRË GJITHMONË? Zbuloni këto 7 këshilla indiane

DONI T’JU NDJEKË FATI I MIRË GJITHMONË? Zbuloni këto 7 këshilla indiane

Të gjithë mundoheni të këshilloheni për mirë në çdo fushë të jetës. Ja çfarë rregullash të trashëguara prej shekuj, sugjerojnë indianët që mund të na ndihmojë në jetë:

1. Në mëngjes lutuni-Çdo mëngjes, duhet të falenderoni zotin për ditën që po ju fal. Jini mirënjohës! 2. Jini tolerant ndaj personave që ju mërzisin
Zemërimi dhe xhelozia vijnë nga shpirti i humbur. Mos u ndikoni nga ata, vazhdoni rrugën tuaj me mirësi.

4. Respektoni mikun-Miku i mirë, është një ndër gjërat më të mira që keni në jetë. Respektojeni dhe do ndiheni mirë. 5. Merruni me punët tuaja
Nuk duhet të analizoni jetën e të tjerëve, pasi do bëheni të padobishëm.

6. Respektoni mendimin e tjerëve-Asnjëherë, sipas intv.al mos e ndërpritni tjetrin kur flet. Jepini të drejtën të shpreh mendimin e tij. 7. Fëmijët janë e ardhmja-Jepni dashuri fëmijëve dhe rritini në mënyrën më të mirë. Ata janë e ardhmja e vendit ku jetoni.