E DINIT? Kjo është gjëja për të cilën meshkujt gënjejnë më shumë në takimin e parë – AlpeGossip
E DINIT? Kjo është gjëja për të cilën meshkujt gënjejnë më shumë në takimin e parë

E DINIT? Kjo është gjëja për të cilën meshkujt gënjejnë më shumë në takimin e parë

Nuk është sekret! Jo gjithmonë njerëzit priren të jenë të sinqertë, sidomos me ata persona që i takojnë për herë të parë në jetë. Disa anë të karakterit ekspozohen më shumë se anët e errëta, dhe kjo është e pranueshme. Sidomos kur po del në takimin e parë me një femër dhe krahas interesit të hapur që i shfaq asaj, do të tregosh të vërtetat e tua si asnjëherë më parë. Por, sipas një studimi të fundit, në një sondazh ku morën pjesë plot një mijë e 300 meshkuj, ata befasisht zbuluan gjënë për të cilën gënjejnë më shumë kur dalin për herë të parë në një takim me një femër që u pëlqen.

Sipas një sondazhi ka një seri gjërash për të cilat burrat dhe gratë gënjejnë masivisht kur dalin në një takim, por është një gjë që kryeson ndër të tjera: numri i partnerëve seksual. Studiuesit thonë se dëshira për të rritur potencialisht numrin e partnerëve, bëhet që të duken sa më romantik në sytë e vajzës që kanë interes, dukshëm që ata të mos duken pa përvojë në jetën seksuale. Ky është elementi që kryeson listën. Por, veçmas tij, mësoni edhe nëntë gjërat e tjera për të cilat meshkujt gënjejnë më shumë në takimin e tyre të parë me një femër:

Numri i partnerëve seksual 44.6%

Të ardhurat – 37.5%

Kushtet e jetesës – 30.4%

Hobitë – 26.8%

Profesioni – 25.0%

Statusi i marrëdhënieve – 21.4%

Niveli i arsimit – 14.3%

Pesha – 12.5%

Gjatësia – 7.1%

Emri – 5.4%