E FRIKSHME/ Vriten 6 fëmijë për ti marrë pjesët e trupit – AlpeGossip
E FRIKSHME/ Vriten 6 fëmijë për ti marrë pjesët e trupit

E FRIKSHME/ Vriten 6 fëmijë për ti marrë pjesët e trupit

Gjashtë fëmijë në Tanzani janë vrarë dhe iu janë hequr veshët e dhëmbët, raportojnë autoritetet.

Disa prej trupave të fëmijëve, të moshës midis 2 dhe 9 vjeç, gjithashtu iu mungonin gjymtyrët.

“Kjo ka të bëjë me besime supersticioze dhe shumë besojnë se do të marrin ndihmë me anë të magjisë,”-tha komisioneri i Qarkut Njombe, Ruth Msafiri.

Policia ka ndaluar një të dyshuar, një njeri shumë i afërt i tre fëmijëve që ishin nga e njëjta familje.

Dhjetë fëmijë janë zhdukur në Njombe që nga fillimi i dhjetorit dhe vetëm 4 prej tyre janë gjetur të gjallë.

Sipas mediave, magjistarët në vend u kanë thënë banorëve se pjesë të trupit të njeriut kanë karakteristika të veçanta që mund ti sjellin atyre pasuri dhe fat.

“Ne u bëjmë thirrje prindërve dhe kujdestarëve që të jenë të vëmendshëm dhe tu mësojnë fëmijëve të tyre të kenë kujdes nga njerëzit që rrethohen,”-tha Msafiri.

Fëmijët u morën nga shtëpitë e tyre gjatë natës ndërsa prindërit e tyre po shisnin ushqime në treg.