E gjykojnë për orientimin seksual dhe ndërhyrjet në fytyrë? Përgjigja e vetme dhe troç e Zogut të Tiranës (VIDEO) - AlpeGossip
E gjykojnë për orientimin seksual dhe ndërhyrjet në fytyrë? Përgjigja e vetme dhe troç e Zogut të Tiranës (VIDEO)

E gjykojnë për orientimin seksual dhe ndërhyrjet në fytyrë? Përgjigja e vetme dhe troç e Zogut të Tiranës (VIDEO)

Kjo e shtunë në ‘Një kat më lart’ iu dedikua personazheve që gjithmonë zhurmojnë në mediat online. I tillë është edhe Hermes Nikaj apo siç njihet në masë ‘zogu i Tironës’. I ftuar në programin IN të fundjavës të moderatorit Ermal Peçi ai tregoi se nuk ndikohet nga çfarë shkruhet për të.

A mërzitet ai kur i përmendin orientimin seksual apo kur i thonë se ka ndërhyrë edhe në fytyrën e tij? Ai i tregon Ermalit:

‘Më vjen për të qeshur, qesh. Nuk më rruhet fare. As e rruaj, nuk dua t’ja di. Më thonë sa fresk që je, nuk ma ndjen për asgjë. Unë që kur zgjohem e marr ditën me shumë pozitivitet’.

LAJMI_1_BRENDA.jpg

Duke u bërë vite në programet e mëngjesit, Ermali e pyet nëse e rishikon vetën në atë kohë ndërsa ai tregon se nuk i pëlqen vetja vite më parë. Kaq mjaftoi që moderatori ti thotë se sot është ndryshe për shkak të ndërhyrjeve edhe pse Hermesi direkt qesh duke mohuar gjithçka. Por sa kujdeset Hermesi për veten, për fizikun e tij? Sa ju desh të përgatitej për në program? Si e nis ai ditën që në mëngjes? Zbuloni më shumë pas minutës së 2-të të intervistës në ‘Një kat më lart’.