“E KA ENDE NË ZEMËR”/ Justin Bieber vazhdon të telefonojë Selena Gomez – AlpeGossip
“E KA ENDE NË ZEMËR”/ Justin Bieber vazhdon të telefonojë Selena Gomez

“E KA ENDE NË ZEMËR”/ Justin Bieber vazhdon të telefonojë Selena Gomez

Justin Bieber ka filluar një kapitull të ri romantik me bashkëshorten e tij Hailey Baldëin. Por ende në zemrën e Justin ka një hapësirë për Selena Gomez.

Raportohet se këngëtari po përpiqet ti afrohet ish të dashurës së tij. Megjithatë qëllimet e tij nuk rrjedhin nga ndjenja romantike por thjesht nga shqetësimi për gjendjen e këngëtares.

Selena u shtrua në një qendër rehabilitimi dhe doli vetëm pak kohë më parë, gjë që shqetësoi Justin.

Ai u ndie i detyruar që t’i qëndronte pranë për të kontrolluar gjendjen e saj mendore, pavarësisht se është i pandashëm nga bashkëshortja e tij Hailey.

“Justin Bieber vazhdon ta kontaktojë Selenën, sepse është me të vërtetë i shqetësuar për shëndetin e saj mendor ajo hyri në një qendër rehabilitimi,”-tha një burim.