“E KAM DURUAR DUKE HEDHUR KUNJA”/ Xheisara flet për Einxhel – AlpeGossip
“E KAM DURUAR DUKE HEDHUR KUNJA”/ Xheisara flet për Einxhel

“E KAM DURUAR DUKE HEDHUR KUNJA”/ Xheisara flet për Einxhel

Në një bisedë me Tanin dhe Eltonin,Xheisara ka folur për Einxhel.

“E kam duruar për një javë duke hedhur kunja lartë e poshtë se ajo ka hedhur kunja pafund,jam përptypur”,u shpreh Xheisara e shqetësuar.