SI ASNJËHERË MË PARË/ Fifi bën një ndryshim në pamje dhe nuk do ta njihni më – AlpeGossip
SI ASNJËHERË MË PARË/ Fifi bën një ndryshim në pamje dhe nuk do ta njihni më

SI ASNJËHERË MË PARË/ Fifi bën një ndryshim në pamje dhe nuk do ta njihni më

Fifi ka vendosur të bëjë një ndryshim në pamje dhe është shfaqur me një look të ri. Por nëse nuk do t’ju thonim emrin, me siguri nuk do ta kishit njohur.

Fifi bën një ndryshim në pamje dhe nuk do ta njihni më

Fifi ka prerë flokët shkurt dhe me baluke, një transformim ky që i shkon shumë.

Fifi bën një ndryshim në pamje dhe nuk do ta njihni më

Komplimentat kanë qenë të shumta për këngëtaren, e cila duket dhe vetë e kënaqur me rezultatin.

Fifi bën një ndryshim në pamje dhe nuk do ta njihni më