“E PAEDUKATË”/ Agravon debati mes Françeskës dhe Gracianos: O gore – AlpeGossip
“E PAEDUKATË”/ Agravon debati mes Françeskës dhe Gracianos: O gore

“E PAEDUKATË”/ Agravon debati mes Françeskës dhe Gracianos: O gore

Pavarësisht se shpesh herë shihen shumë të afërt me njëri-tjetrin, mbrëmjen e sotme Graciano dhe Franceska janë përfshirë në një debat të ashpër me njëri-tjetrin.

Sherri mes tyre ka nisur në momentin që Franceska i ka thënë se duhet të ketë kujdes me shprehjet që përdor kundra Heidit pasi ato do i përdoren. Kjo, pasi Graciano i tha Heidit se je skuqur tek gjoski.

Pjesë nga debati në oborr:
Graciano: Të bëra një analizë.

Franceska: Nuk po të ofendoj që më thua lojtare patatinash.
Graciano: Ik edhe ti, nuk do arrish atë që do. Je lojtare patetinash.

Franceska: Mos më thuaj mua lojtare patatinash se për atë punë ti po del si gore me këtë sjellje që po bën.
Graciano: Gore, me mua mbaj gojën. Me mua trego edukatë dhe respekt. Gore tërhiqe tani mbrapsht. Surratit tënd ja sqarova. Je e dëshpëruar për situata.

Franceska: Me gjithë ato gjëra që ke thënë ti sot. Fjalën nuk e tërheq mbrapsht.
Graciano: Je për të ardhur keq. Aktore.