E PROMOVON RASHEL KOLANECI/ Cili është personazhi i ri në Instagram? A do të bëhet e famshme?… (FOTO) – AlpeGossip
E PROMOVON RASHEL KOLANECI/ Cili është personazhi i ri në Instagram? A do të bëhet e famshme?… (FOTO)

E PROMOVON RASHEL KOLANECI/ Cili është personazhi i ri në Instagram? A do të bëhet e famshme?… (FOTO)

Tashmë përveç faktit që shumë njerëz bëhen të famshëm në sytë e publikut për talentet që kanë, ka edhe nga ata që marrin shumë famë nga Instagram-i dhe sidomos kur të promovon një bukuroshe seksi si Rashel Kolaneci.

Bëhet fjalë pikërisht për qenushen e saj Yoda Kolaneci, të cilës bukuroshja i ka hapur një adresë personale në Insta dhe e ka shpërndarë profilin në adresën e saj.

Si mendoni ju a do të bëhet edhe Yoda e famshme si Rasheli?