E rrëmbeu kur ishte një vjeç dhe e rriti si djalin e saj, 26 vite më vonë gruaja “trondit botën” me historinë prekëse – AlpeGossip
E rrëmbeu kur ishte një vjeç dhe e rriti si djalin e saj, 26 vite më vonë gruaja “trondit botën” me historinë prekëse

E rrëmbeu kur ishte një vjeç dhe e rriti si djalin e saj, 26 vite më vonë gruaja “trondit botën” me historinë prekëse

48-vjeçarja He Ksioping ka dalë para autoriteteve kineze dhe ka pranuar se kishte rrëmbyer djalin e punëdhënësve të saj 26 vite më parë kur ajo punonte si dado e familjes.

Ajo e kishte rritur të voglin si djalin e saj dhe e kishte kryer krimin pas një shoku psikologjik.

He kishte humbur menjëherë pas lindjes dy djemtë e saj dhe si bashkëfshatarët e saj e kishin këshilluar që duhej të rriste një fëmijë të huaj për të zëvendësuar humbjen e bijve të saj.

Gruaja kishte nisur punë si dado dhe kishte rrëmbyer djaloshin e vogël 1-vjeçar e më pas i kishte dhënë atij emrin e një prej djemve të saj të vdekur.

Tashmë 27 vjeç, djali i rrëmbyer e ka të vështirë të besojë historinë dhe e mendon të gjithën si gënjeshtër.

Ajo ka deklaruar:

Kam bërë gjëra të tmerrshme. Por e kam rritur sikur të ishte djali im biologjik dhe gjithmonë e kam trajtuar si të tillë, ashtu siç edhe ai më trajtonte mua si nëna e tij biologjike.”
Policia është duke bërë të pamundurën për të gjetur prindërit e tij biologjikë, megjithëse pas rrëmbimit askush nuk ishte interesuar ta kërkonte atë.