ËSHTË SHUMË E THJESHTË/ Ja si ta largoni njollën e vajit nga rrobat – AlpeGossip
ËSHTË SHUMË E THJESHTË/ Ja si ta largoni njollën e vajit nga rrobat

ËSHTË SHUMË E THJESHTË/ Ja si ta largoni njollën e vajit nga rrobat

Vaji është produkt shumë i vështirë për t’u hequr nga rrobat. Nëse ju bëni bluzën tuaj me vaj teksa gatuani, mundësia që të lahet është e vogël. Megjithatë nëpërmjet disa mënyrave praktike ju mund të bëni rrobat tuaja siç ishin.

1- Me anë të një letre largoni sa më shumë vaj të jetë e mundur.
2- Më pas hidhini pudër bebe për ta thithur yndyrën në mënyre që ajo të mos depërtojë shumë.
3- Pasi keni hedhur pudrën merrni me gisht pak sasi detergjenti për rrobat dhe lëreni për disa minuta.
4- Pasi e keni lënë për disa minuta merrni një furçë dhëmbësh për ta fërkuar dhe në fund shpëlajeni me ujë të ngrohtë.