“ËSHTË VAJZË LOZONJARE…”/ Pas largimit të Flavias, Saimiri tregon çfarë i mungoi më shumë javën e fundit – AlpeGossip
“ËSHTË VAJZË LOZONJARE…”/ Pas largimit të Flavias, Saimiri tregon çfarë i mungoi më shumë javën e fundit

“ËSHTË VAJZË LOZONJARE…”/ Pas largimit të Flavias, Saimiri tregon çfarë i mungoi më shumë javën e fundit

Në një intervistë për programin “Daily Love Story”, protagonisti Saimir Kasemi, është shprehur se mes tij dhe Flavias ka pasur vetëm pëlqim.

Më tej, komentuar edhe kërcimin që pati me Generdën në mbyllje të puntatës së 12-të.

Saimiri theksoi se i kishte munguar një takim me Generdën gjatë javës, dhe ndaj zgjodhi ta ftonte për një vallëzim.

“Flavia është vërtet shumë vajzë lozonjare dhe shumë pozitive… kemi pasur një pëlqim, por kaq.

Takimet tona kanë qenë më shumë zbavitëse sesa emocionuese dhe mendoj që edhe ajo e ka ndjerë këtë gjë dhe e ka kuptuar.

Me Generdën, ngaqë nuk kishim takim gjatë gjithë javës, vërtetë më mungoi një takim me të dhe e shfrytëzova rastin që të kem një kërcim”, deklaroi Saimiri.