NA HABITI/ Shkëlzeni mund të jetë duke fjetur çdo natë me bluzën e vjehrrës – AlpeGossip
NA HABITI/ Shkëlzeni mund të jetë duke fjetur çdo natë me bluzën e vjehrrës

NA HABITI/ Shkëlzeni mund të jetë duke fjetur çdo natë me bluzën e vjehrrës

10 gjërat që nuk i dinim për Arminën i tha për “Revista Who”. Po ndër të gjitha pikat njëra ishte edhe më interesantja. Armina e çdo natë me një bluzë në hundë dhe ky fiksim i ka mbetur që në fëmijëri.

“Fle gjithmonë me një bluzë tek hundët pasi më ka mbetur ves që e vogël. Merrja bluzën e mamit dhe e mbaja tek hundët, jo më kot sot e kësaj dite e me një bluzë te hundët”, tha Armina që si fëmijë i vetëm ka dashur të ndjejë erën e mamit edhe natën. Ajo që nuk kemi shumë të qartë, është nëse vazhdon ende të mbajë bluzën e mamit, apo merr një çfarëdo, sot e kësaj dite. Se nëse mban ende të mamit, atëherë kjo do të thotë që Shkëlzeni e me bluzën e vjehrrës.