ETHET E FORTA TË GARËS/ Dj DAGZ apo Sarah? Ja kush u largua nga “Big Brother VIP” – AlpeGossip
ETHET E FORTA TË GARËS/ Dj DAGZ apo Sarah? Ja kush u largua nga “Big Brother VIP”

ETHET E FORTA TË GARËS/ Dj DAGZ apo Sarah? Ja kush u largua nga “Big Brother VIP”

Dy të nominuarit e mbrëmjes së sotme janë Dj DAGZ dhe Sarah.
Publiku ka vensoaur që garën ta lerë ktu dhe të largohet nga shtëpia e Big Brtoher Sarah.