“FAKTE TË PADISKUTUESHME”/ Zbulohet më në fund e vërteta për shtatzëninë e Elita Rudit (FOTO) – AlpeGossip
“FAKTE TË PADISKUTUESHME”/ Zbulohet më në fund e vërteta për shtatzëninë e Elita Rudit (FOTO)

“FAKTE TË PADISKUTUESHME”/ Zbulohet më në fund e vërteta për shtatzëninë e Elita Rudit (FOTO)

Një martesë madhështore na surprizoi vetëm pak ditë më përpara teksa Elita Rudi dhe Gjiko lidhën kurorë dhe tituj të shumtë të medieve rozë analizuan të ftuarit Vip, dekorin dhe detajet që bënë diferencën.

Ndër diskutimet e shumta që kanë gëluar ditët e fundit, ai më me peshë është edhe ai ku ka përplasje të mendimeve nëse Elita Rudi është shtatzënë apo jo.

Ndoshta ju mendoni në mënyra të ndryshme, por së fundmi është zbuluar një foto sa 1000 fjalë që tregon gjithçka.

Barku i rrumbullakosur na bën të besojmë 100% të vertetën e pakontestueshme. Elita Rudi është shtatzënë!