“FAL COPËZA SHPIRTI DUKE MOS MARRË ASGJË”/ Deklarata e Morena Tarakut “na la pa fjalë (FOTO) – AlpeGossip
“FAL COPËZA SHPIRTI DUKE MOS MARRË ASGJË”/ Deklarata e Morena Tarakut “na la pa fjalë (FOTO)

“FAL COPËZA SHPIRTI DUKE MOS MARRË ASGJË”/ Deklarata e Morena Tarakut “na la pa fjalë (FOTO)

Këngëtarja e njohur e ekranit shqiptar, Morena Taraku ka zbuluar disa gjëra që nuk i dinim për të.

Ajo foli për karrierën e saj muzikore dhe nënvlerësimet e njerëzve, të cilët nuk e dinë mundin e këngëtarit për të nxjerrë diçka të bukur.

“Paragjykimet dhe mosvlerësimet e njerëzve që na drejtohen janë pak a shumë ato që na nxjerrin prej kollosekut, pse?

Sepse nuk mendojnë sa i duhet Morenës ose një kolegut tim për të punuar për një këngë apo projekt. Gjithmonë janë ato që thonë kjo kishte dalë keq, kjo u duk ashtu.

Arti është diçka që i fal gjithçka, e don apo nuk e don. Ti ju fal gjithçka njerëzve por ata nuk janë asnjeherë të kënaqur, dmth fal copeza të shpirtit duke mos marrë asgjë, por kjo nuk duhet të jetë dëshpëruese, ne duhet të vazhdojmë përpara”, tha Morena në intervistën për ‘1 kafe me Labin’.