FATMA E PAKËNAQUR ME TELEVIZONET SHQIPTARE/ “Në këtë vend sa më i paaftë të jesh, aq më shumë tituj mund t’i lejosh vetes” (FOTO) – AlpeGossip
FATMA E PAKËNAQUR ME TELEVIZONET SHQIPTARE/ “Në këtë vend sa më i paaftë të jesh, aq më shumë tituj mund t’i lejosh vetes” (FOTO)

FATMA E PAKËNAQUR ME TELEVIZONET SHQIPTARE/ “Në këtë vend sa më i paaftë të jesh, aq më shumë tituj mund t’i lejosh vetes” (FOTO)

Sipas Fatmës kohët e fundit në ekranet shqiptare po abuzohet shumë me titullin “autore”.

Përgjatë gjithë deklaratës, ajo përdor trajtën femërore dhe po hamendësojmë se kunjën e ka me një tjetër grua.

“Të vjen për të vjellë me titullin autore në ekranet shqiptare. Nuk ngeli më i paaftë pa i vënë vetes këtë titull. Lërini ndonjë gjë edhe atyre gazetarëve që kanë vite që punojnë për ekranin e që meritojnë më shumë se kushdo titullin autore. Ato që punojnë për ju pas skene, ato që kanë idetë, e që për fat të keq nuk u rritën kurrë në detyrë, se në këtë vend sa më i paaftë të jesh, aq më shumë tituj mund t’i lejosh vetes. Njerëz që nuk dinë të formulojnë një fjali dhe i shikon autore programesh,” shkruan Fatma. “Siç tha një kolege, na bëni një nder dhe mos na thërrisni më autore, por krizantemë ose tulipan.”