FESTË NË PISHIN DHE BARBECUE NË PLAZH? Ja 13 brandet që nuk do i hiqni gjatë verës nga trupi (FOTO) – AlpeGossip
FESTË NË PISHIN DHE BARBECUE NË PLAZH? Ja 13 brandet që nuk do i hiqni gjatë verës nga trupi (FOTO)

FESTË NË PISHIN DHE BARBECUE NË PLAZH? Ja 13 brandet që nuk do i hiqni gjatë verës nga trupi (FOTO)

Festë në pishinë? Barbecue në plazh? Dayclub?

Dalja në verë shpesh nënkupton të jesh në një kostum banje për një pjesë të kohës. Pra, çfarë duhet të veshin rreth tij?

Ne kemi grumbulluar 13 këshilla, për materialet  më të mira për të luftuar ngrohjen dhe njëkohësisht ju bëjn të dukeni sa më seksi.

Nga ngjyrat tek modelet ja çfarë duhet të vishni gjatë pushimeve  në muajt e ardhshëm të sezonit veroe.