“FESTIVALI I 57 I KËNGËS”/ Gazetarja zbulon se Soni Malaj është përcaktuar si fituese – AlpeGossip
“FESTIVALI I 57 I KËNGËS”/ Gazetarja zbulon se Soni Malaj është përcaktuar si fituese

“FESTIVALI I 57 I KËNGËS”/ Gazetarja zbulon se Soni Malaj është përcaktuar si fituese

Më datën 20 dhe 21 dhjetor janë mbajtur dy netët finale të Festivalit të 57 të Këngës në RTSH, prej të cilit do të përcaktohet edhe kënga që do të përfaqësojë Shqipërinë në Eurovision.

Rëndësia e këtij festivali është shumë e madhe, kjo sepse në morinë e një sërë këngësh duhet përzgjedhur materiali i duhur që do të na vërë përballë në garë me shtete e tjera të Europës.

Por së fundmi ak nisur të qarkullojë një lajm vërtetësia e të cilit nuk dihet me siguri.

Ka qenë edhe gazetarja Desara Karaiskaj e cila u shpreh se në të gjitha komentet nëpër stauset e ndryshme në lidhje me festivalin flitet se fituesja është shpallur tashmë dhe do të jetë Soni Malaj.

Kanë qenë të shumtë ata që e kanë hedhur këtë hipotezë gjithsesi na duhet të presim deri në mbrëmje për të kuptuar se kush do të jetë me të vërtetë fituesi i këtij edicioni që do të përfaqsojë Shqipërinë në Eurovision.