Fotografitë më të ëmbla, këngëtarët e njohur pozojnë përkrah fëmijëve të tyre – AlpeGossip
Fotografitë më të ëmbla, këngëtarët e njohur pozojnë përkrah fëmijëve të tyre

Fotografitë më të ëmbla, këngëtarët e njohur pozojnë përkrah fëmijëve të tyre

Yjet e njohur si Kanye West, Christina Aguliera, Mariah Carey dhe shumë të tjerë janë bërë pjesë e revistës “Harper’s Bazaar” për muajin shtator. Këngëtarët kanë pozuar përkrah fëmijëve të tyre dhe kanë ndarë me publikun çfarë kanë mësuar nga prindërimi. “Shpresoj që fëmijët e mi nuk do të humbasin asnjëherë besimin tek shoqëria”, – ka thënë Kanye West, baba i North 5 vjeçe, Saint 2 vjeç dhe Chicago 6 muajshe.

Christina Aguilera ka pozuar përkrah vajzës së saj 4 vjeçe dhe djalit 10 vjeç. “E dashuroj të qënurit nënë dhe duke u siguruar fëmijëve të mi mbështetje, forcë. Përkrah çdo gjëje tjetër, është puna më e rëndësishme që kam unë”, – është shprehur Christina.

Të gjithë personazhet e njohur bien dakord njëzëri se familja qëndron mbi gjithçka dhe fëmijët janë bekimi më i madh në jetë.

Mariah Carey me djalin dhe vajzën e saj

Lionel Richie me vajzën e tij

Vajzat e Keith Richard

Bruce Springsteen me vajzën e tij