I fusin duart dhe i nxjerrin gjoksin, me kë po harbohet Fiorentina? (VIDEO) - AlpeGossip
I fusin duart dhe i nxjerrin gjoksin, me kë po harbohet Fiorentina? (VIDEO)

I fusin duart dhe i nxjerrin gjoksin, me kë po harbohet Fiorentina? (VIDEO)

Fiorentina bëri të pamundurën për të mbajtur lidhjen me Olsin, djalin që njohu pak para se të bëhej e famshme nga Big Brother, por nuk ia doli dot kurrë të ishte në krah të tij për një kohë të gjatë.
Kjo marrëdhënie ka marrë fund dhe Fiorentina po gjen mënyra të ndryshme për t’u argëtuar, duke dalë me miqtë e duke u argëtuar në fundjavë.

Këtë herë ka dhënë shfaqje, edhe duke mos qenë në Big Brother. Dikush i ka futur duart dhe i ka ulur bluzën vajzës, çka ka bërë që t’i zbulohen gjokset.

Të jetë një dorë mashkulli që ka shijuar pjesët e saj të tulta, apo ndonjë prej shoqeve të Fiorentinës? Kjo ngelet për t’u parë…