GATI PËR MARTESË/ Justin dhe Hailey nuk ndalojnë dot së bëri këtë gjë… – AlpeGossip
GATI PËR MARTESË/ Justin dhe Hailey nuk ndalojnë dot së bëri këtë gjë…

GATI PËR MARTESË/ Justin dhe Hailey nuk ndalojnë dot së bëri këtë gjë…

Që prej shpalljes së fejesës së tyre Justin dhe Hailey duken të pandashëm.

Gjatë gjithë kësaj kohe ata janë fotografuar së bashku në publik dhe duken me të vërtetë kaq të dashuruar.

E ndërkohë që të gjithë aludojnë sa e vërtetë është gjithë lidhja dhe fejesa e tyre e shpejtë, Justin dhe Hailey vazhdojnë të dalin në publik, duke u puthur e përqafuar pa u interesuar fare për spekulimet e mediave dhe fansave të tyre.

Së fundmi ata janë fotografuar në një kafe në New York ku kanë qëndruar për një kohë të gjatë duke u puthur dhe përqafuar.

Po përpiqen shumë të tregojnë se e gjitha është e vërtetë apo e duan njëri-tjetrin vërtetë kaq shumë? Këtë vetëm dasma e tyre mund të na e konfirmojë!