Graciano Tagani LE NAM, i mëson fjalë të pista vajzës ruse dhe publikon VIDEON – AlpeGossip
Graciano Tagani LE NAM, i mëson fjalë të pista vajzës ruse dhe publikon VIDEON

Graciano Tagani LE NAM, i mëson fjalë të pista vajzës ruse dhe publikon VIDEON

Fjalët e para që shqiptarët u mësojnë të huajve, janë ato të pista. Dhe nuk kishte si të ndodhte ndryshe edhe me balerinin e njohur shqiptar. Ai ka nisur pushimet dhe ndodhet jashtë Shqipërisë. Gjatë këtyre ditëve na tregon se ka zënë shoqëri të re. Graciano na prezanton me dy vajza ruse të cilave ka nisur t’u mësojë shqip. Por në vend të fjalëve magjike: Të lutem apo faleminderit, ajo dëgjohet të shajë shqip. ‘E pra të dashur miq, çfarë i mëson një shqiptar nëj ruseje’, dëgjohet të thotë ai duke pasur me të sharën e vajzës.