Gratë flasin: S’ka si penisi i vogël për shumë arsye, por ja më e rëndësishmja! – AlpeGossip
Gratë flasin: S’ka si penisi i vogël për shumë arsye, por ja më e rëndësishmja!

Gratë flasin: S’ka si penisi i vogël për shumë arsye, por ja më e rëndësishmja!

Ekziston një debat i lashtë sa vetë njerëzimi: penis i madh apo i vogël? Ndonëse është relative dhe çdokush ka preferencat e veta, duke lundruar në internet ndeshëm disa opinione që vlerësojnë më shumë penisin e vogël.

Arsyet pse do t’i listojmë më poshtë dhe do ta kuptoni që ‘i madh’ nuk do të thotë domosdoshmërisht ‘më i mirë’, por avantazhi më i madh i penisit të vogël sipas vajzave, ishte fakti që nuk shkaktojnë dhimbje në seks.

1. Ishi im e kishte të madh, por seksi ishte i mërzitshëm dhe shpesh nuk dinte të performonte mirë. I dashuri im i ri nuk e ka aq të madh, por seksi është gjithmonë i paparë, eksitues dhe argëtues.

2. Mendoj se penisët e vegjël janë seksi për t’u parë dhe nuk kam frikë ta pranoj.

3. Preferoj të bëj seks me djem me penis të vogël, nëse është shumë i gjatë më dhemb.

4. Preferoj djem me penis të vogël. Duhet të dinë si ta përdorin gjithsesi. Kur bëhet siç duhet, seksi është art.

5. Penisi i madh është i bukur për t’u parë, por kur bëhet fjalë për personin me të cilin dua të fle, preferoj burrat me penis të vogël.

6. Preferoj penisin e vogël, sepse dua të ruaj ngushtësinë. Askush nuk do të shohë dikë me buzë të zgjeruara.

7. Mund të më kënaqin po aq sa penisi i madh.

8. Penisi i madh ma shpif dhe më bën të ndihem e çuditshme. Preferoj një penis të vogël çdo ditë.

9. Më pëlqejnë në fshehtësi penisët e vegjël, sepse duken bukur. Nuk ia kam thënë kurrë këtë një djali, sepse nuk dua t’i përkëdhel egon.

10. Penisi i vogël është më i thjeshtë për të punuar. Shtirem sikur më pëlqen i madh përpara shoqeve të mia.

11. Nuk të dhemb aq shumë dhe seksi oral nuk është shumë i sikletshëm.

12. Jam trupvogël dhe preferoj penisin e vogël, sepse i madhi nuk është aspak i rehatshëm.

13. Përmasat nuk kanë rëndësi! Penisi i vogël është më i mirë.

14. Seksi me një burrë me penis të vogël ka qenë më i miri që kam provuar ndonjëherë.