Gratë përleshen në mes të rrugës/ Fëmija i lutet nënës së tij të ndalojë (VIDEO) – AlpeGossip
Gratë përleshen në mes të rrugës/ Fëmija i lutet nënës së tij të ndalojë (VIDEO)

Gratë përleshen në mes të rrugës/ Fëmija i lutet nënës së tij të ndalojë (VIDEO)

Kjo video shokuese tregon momentin kur dy gra zbresin nga makinat dhe përleshen me njëra-tjetrën në mes të rrugës.

E teksa grindeshin, fëmija i njërës prej nënave pa gjithë ngjarjen nga xhami i makinës.

“Mami, të lutem, eja të shkojmë,” i thotë djali i dëshpëruar nënës së tij.

Pavarësisht lutjes së tij, ato nuk u ndalën së përleshuri.

Është dashur ndërhyrja e një personi tjetër, që ato të ndahen.